Čím by to mohlo být? Na Win XP mi to nic podobného nedělalo, kodeky mám stále stejné...

Na to, co to bylo jinak za bídu (například jsem nechápal, proč má 12" isplej, když rámeček je 14" - asi sockoverze), tak reprodukce (na noťas) perfektní - až tak, že jsem si ho tahal ke kamarádovi do garáže, kde jsem dělal na autě a zvuk byl o poznání lepší, než jakékoli tehdy používané plastové bedýnky k PC

v kombinacii so skromnymi 2GB RAM som toho moc nenapozeral v HD.

), které jsou stále náročnější na prohlížeč a nové verze prohlížečů jsou zase náročné na OS atd.
...tak sem to vzdal heh

Jinak odstranit heslo na WinXP je trivialita.... Nechceš tam místo prehistorickejch windows jebnout nějakej méně prehistorickej Linux? Alespoň nebudeš muset nadávat, že za to chtěj nechutný peníze... A bude to fungovat možná o malilinkato líp.

Jo a teď posledních pár dní mi na obrazovce vždycky vyskočí že script nefunguje (nevim přesně teď co to píše) a ptá se jesi chci na této stránce dál pouštět scripty, a ať dám cokolo (ano, ne, zavřu křížkem) tak se to stejně dřív nebo pozdějš objeví. 

) a netuším, jak jej nainstalovat. Už dlouho jsem si nehrál s těmito staršími stroji...