Každopádně bych si vzal nějaký dlouhý nástavec ať nemáš ruce přímo u toho..
Já to vždycky vypouštěl přes výstup..
Každopádně bych si vzal nějaký dlouhý nástavec ať nemáš ruce přímo u toho..
Já to vždycky vypouštěl přes výstup..

pritom na to LPG a vse ostatni zadnou zaruku nedrzi, tak to vubec nechapu. Buhuzel do tedle jednotky se malokdo pripoji, chce to nejaky hardwarovy klic :(.

menim nadrze, kdyz jsou prazdne a ted mam problem u MTX roa, potrebuju ji vymenit a je tam celkem dost :(, vyjel bych ji, ale nemam STK...

jen benzinovej omezovac mam na 6500/min. a plynovej na 6000/min. mozna se za nim stavim, aby tam alespon 300-500 pridal, protoze na 5900 mam max. vykon 140kW, ikdyz todle nehodlam moc vyuzivat, kdybych byl na silnici sam, tak s tim dokazu jezdit snad za 7/100 :) dlouhodobou mam okolo 9 realnejch podle tankovani.... na palubaku je o cca 1l-1,5l min.
prijde mi to dobre, uz jsem kolikrat natankoval peknou srajdu co vse zalepila nebo i s kovovejma casteckama...

tak to uz je opravdu zahada...

Na víčku je občas emulzia ale to skôr kvôli krátkym trasám do školy inak keď jazdím denne viac tak nie je. Kúriť kúri. Tesnenie pod hlavou vraj menil predošlí majiteľ. Keď ma to prestane baviť úplne tak vymením celý motor z feldy 50kw bmmka 

tak to je zahada, jeste neprisava Ti to nekde vzduch, ikdyz to by delalo problemy spis na benzin, na LPG to k tomu jde docela seridit a plynule cukani by to taky nedelalo
vicko mas cisty a kontakty bez opalu?

cez víkend s tým snáď niečo spravím.

ale to neni jizda...

a tech 0,5 je takovych stridmych, u octavy, kdyz to clovek vyuziva, tak to je videt, jak pada spotreba dolu, s ni dokazu jezdit od 7,5 do 15l dle stylu jizdy a to brzdeni motorem se na tom dost podepisuje

Mám tam klasickéj brc přidělaný 2 šroubky z boku které rozbili víko a upadlo mi to při jízdě
Takže v filtrboxu to lítalo jak se tomu chtělo...Nouzové jsem dojel dom.Zatím jsem to vyřešil tak,že mám druhý filtrbox a žádný mixer a a přívod lpg ke karbu mám odfukem z víka ventilu.Auto jezdí normalně ale jde spíš o to jestli je to bezpečný a nebo radši sehnat mixer od lovata