Jak je to s dostupností LPG, je-li třeba nějaké redukce pro tankování, jsou místa, kam by mne nemuseli pustit (tunely, trajekty,...)...?
Jardo, spoléhám na tvé poznatky

1.4MPI 63kW motor v Roomsteru - má s tím někdo zkušenost s LPG?

jako snahu to ma, ale uz to ty membrany po neco pres 1/4 mega km nedokaze znasilnit :)

Túto funciu splňa elektroventil na reduktore?Baterku mám u motora,keby som k tomu dotiahol plus tak by sa to dalo prinútiť vstreknúť plyn?
Mám pociť, že to robí ten felíciový silentblok reakcie.. Dal som ho nový ale proste jeho konštrukciou.. Na starom silentbloku Favoritovom to bolo v pohode. 

dobre beriem na vedomie, vďaka

od souseda si rekl dokonce 1500kc do kapsy jeste k cene emisi

Ukazoval, ale odkedy prvýkrát motor vynechal, neukazuje..

Tým že to bolo stále horšie som hladal problém všade možne len nie tam kde bol.Vymenil som favo zapalovanie za kontaktné,na favo cívke bol káblik na 15ke na cívke s odporom treba dať káblik k lpg na odpor lebo cez odpor ide menšie napetie.Včera ešte pred opravou sa to 2x podarilo prepnúť na lpg a 2x nie.
ale čojaviem, či to nemôže mať súvis?

Stále neviem pochopiť čo to mohol byť za problém.. či ozaj načatý ventil alebo kieho ďábla.
nič nie si dlžný, za prepojenie dutinky nemám ani tarifu
hlavne aby to jazdilo 

parkrat jsem to uz musrl cistit, kupodivu za cely vylet po asii nebylo potreba a jezdi to na lpg dal...

ale je mi už do plaču z tej sk*rvenej elektriky.Čo s tým,v čom môže byť problém okrem toho že nerozumiem tomu?
(28 místo 32).

vymeny 40, resp. 20 tis. km
ja mel u octavy na tom lpg ty dva filtry 50 tis. km nemeneny a plynar mi rekl, at s tim jeste alespon 10 tis. km najedu a prijedu na vymenu... :) asi chtel jeste kseft na cisteni vstrikovacu :)