-> isti 20.05.19 16:25:22: No, myslím, že úspěch také tkví v tom, že celkový dojem z auta není tak zlý ani při pohledu "pod sukni" - koroze na podvozku minimální (jen po zimě zase kvůli soli vybublaly lemy a prahy osekané od štěrku), interiér čistý (na tom si zakládám - nesnesu bordel v autě - dokonce revizní technik LPG si před nasednutím dal na sedačku prostěradlo a pod nohy karton, za což byl pochválen - rozhodně to není v dnešní době standardem) a díky tomu, že jsem měl venku agregát, tak prošel očistou i ten a také komplet motorový prostor byl čistější, než interiéry aut většiny lidí, které znám (ano, byl - odpoledne jsem ještě pracovně zajel do kompostárny, kde bylo po kotníky bláta), takže technik (celkem mladej - odhaduju max 30 let) po procházce v jámě pod autem ze sebe nemusel loupat vrstvu mazutu...

-> Jarda - zrušená registrace 20.05.19 22:08:48: Jé, Sigma Sport - teď jsem po více, než 10 letech vytáhl Favouše a dal do tacho (Taky Sigma Sport) novou baterku, ale nějak se mi nepodařilo jej rozchodit - zřejmě vadný kabel ke snímači, nebo nevím...
...jinak se 130LPG také málokdy překážím a když už, tak se rychle klidím (pokud je kam), abych nezavazel...

Tento človek asi neberie skodovku ako starý šrot čo len prekážá na cestách.

nejlepsi, kdyz tam jde stahovak...
evidentně má.....a ještě mi prosím tě řekni jak se oficiálně demontuje pomocná páka řízení?..já ji totiž na té předešlé nápravě co jsem rozebíral, oddělat docela omylem...se mi protáčela matka a díky ní se mi to vyšroubovalo...ale teď...zas nemám matku...a když budu točit celou pákou tak to nemám jak..to narazí o nápravnici
a může mi někdo říct jak se správně používá stahovák kulových čepů?? Myslím si totiž, že nejsem zas takovej debil, ale mě to s tím co mám prostě nejde..."ani očko nepovolím"
mě ta závitovka co to má vytlačovat jde vždycky šejdrem
nasadím, utáhnu a jak začnu dotahovat tak to jde do kytek a zklouzne z toho