-> Borderer:
Bubnovka je ale daleko náročnější na motorizaci. A ty Hondy zloběj spíš kvůli benzínu ne?
Mimochodem, právě jsem přivez Vari, nejvyšší model na malou trávu, s novým motorem GCVx 170. Chluběj se pokrokem z EURO2 na EURO5 a že jsou dělaný na palivo E10.

Dalším pokrokem je přechod z OHC na OHV, což teda nemusí bejt špatně ve stroji tohoto typu, jen je to trochu úsměvný.
Co je horší, že předchozí čínskej Weibang, kterej teda stále úspěšně žije s SV Briggsem 675, mi přišel co se týče zpracování solidnější, než ta dle prodejce kvalitnější Vari. Na Weibangu byla spousta věcí plechová nebo litá, tady to je samej plast, kterej navíc působí fórovým dojmem. Od Weibangu mě prodejce zrazoval, že na něj jsou problémy s náhradníma dílama (to je dost možná regulérní argument) a že s ním řešili problémy technickýho rázu. My s tím žádnej zásadní problém za 9 let neměli. Mám trochu podezření, že ta Vari bude mít co dělat dožít se 9 let v takovým stavu, jako byl ten Weibang. Číňan byl výrazně jednodušší a v tom vidím jeho hlavní přednost. Jinak zkušenosti z provozu teprve sbíráme, zatím je to dost nezvyk. Jinak ta Honda je super co se týče snadnosti startu a nižší hlučnosti oproti pravěkýmu BS.