no a teraz mi povedz ako to das dokopy ked si si vsetko na co sa dalo zameriavat nove diely odrezal... Som vravel ze postupne menit, merat, zvarat. Ach 

no a teraz mi povedz ako to das dokopy ked si si vsetko na co sa dalo zameriavat nove diely odrezal... Som vravel ze postupne menit, merat, zvarat. Ach 

dva startery za radio
ale pri ceste dom mi rupnul bagl
sakra to byla komedie zase 

chcel by som vedieť na kju riť im je aj motor ..ked vyrobne čislo motora už sedieť nemusí .. tak čo furt vymyšľaju ...

aj ja sa chystaám odviesť auto do šmelcu ....a doposiaľ som si myslel že ho bezproblémov možem dať v takom stave akom je .. no leda hovno
som rád že mu ju zoberu v takom stave v akom je ....aj to cez známeho .....a ešte im tam musím prihodiť motor ..a to ma sere asi najviac ..

nic nemas z toho a henti parchanti ano !

.. jde mi o to jenom mít pěkný sériový auto.. nic víc nic míň.. sem přišla fotka očisty obou mých dopravních prostředků.. ono upřímně zas tak moc pěkných fábií z prvních roků není.. to je ale úplně jedno, potěšilo mě, že se líbí..

.. nikde nic psanýho o brutálních změnách není, ani zmínka v komentáři nebo snad musí bejt krásná tím, že motorem líže zem, místo světel ďáblovy voči, hyper spojlery, atd atd ?