tak ted po 8 hodinach sněžení, kdy napadlo zase 7-10cm sněhu začalo pršosněžit. takový mix... to bude ráno ledovka 
já si včera umyl autíčko, i ze spodu... tolik té soli a štěrku jsem neviděl... dalo to na belik saijrajtu

skoda.virt.cz
odkaz
tak ted po 8 hodinach sněžení, kdy napadlo zase 7-10cm sněhu začalo pršosněžit. takový mix... to bude ráno ledovka 

nevíím

Musim tam nakouzlit ložisko

, asi jsem už trochu podrážděný, ale zažít denně co potkávám za kriply, taky bys na podobné věci taky vyletěl. Účast na tomhle foru mi nezpochybňuj, to by se Tě asi pár lidí dotklo (doufám
). Proti š120 žádné problémy nemám, snad jen to, že teď nemám žádnou pořádnou na odreagování a navíc škodovák jsem stále, 110r sháním pořád, v HK okolí se u škodovek neztrácím a doma mi stojí uloženka Felicie a Octavie obě s tachometrem do 40 tkm.

ani psa bych ven nevyhnal

Uznávám, že když někdo frajeří na celkem frekventované silnici tak má asi o kolečko míň, ale když se jde vyblbnout na silnici kde projede jeden traktor za rok, nebo kde je vidět x set metrů daleko popřípadě nějaké opuštěné parkoviště, tak to snad neni nic špatnýho. Někde se to nauči musí 

no a nakonec zapad zase on takze vyhral 2:1

zase bordelovou