A ad omezení výkonu a podobně - to mi přijde jako ještě větší kravina. Auta do 50kW už dneska prakticky neexistujou
A až si jednou moje dcera udělá papíry, tak jako kvůli tomu abych jí mohl pod svým dozorem nechat trochu vyjezdit budu kupovat na 6 let jiné auto? Nebo jak si to představuješ. Ty koně fakt nejsou problém. Nehledě na to, že fakt nejsou měřítkem - naše naftová 9-3 s 88kW na tom dynamicky o moc líp než 50kW felda nebude - spíš naopak.Nejrizikovější situace pravidelně zažívám v kile... Pokud se 120kou neumíš blbnout jinde než na zasněženej silnici, děláš něco špatně

Ještě možná dovedu pochopit ty "řidičáky na zkoušku" - ono když by za první podobnou kravinu ten člověk přišel vyfasoval 4 body a zjistil, že ještě jedna drobnost a je bez papírů, tak by se asi sakra zklidnil.
Další věc je, že podobný kraviny kolikrát prováděj lidi, který nemaj ani ty mokrý papíry...
-> Bukaj 23.01.20 09:06:20: Jo, někdy se to předvídat dá, ale někdy taky ne. Jako třeba když jedeš po Strakonické v levém pruhu a kamion v pravém se rozhodne do toho levého přejet a nepodívá se. Svodidla tam od švagrovo mondea byly pocuchaný docela dlouho. A sedět tenkrát místo Mondea v Rapidu, se kterým jezdil před tím, asi by dneska život měl podstatně méně radostný.
Každej ať si jezdí čím chce, nikomu "moderní bezpečný auto" nenutím. Ale sám za sebe jsem rád, že to dle tebe zbytečný železo sebou vozím.