ale i tak repas PD hlavy je za cca 7 a je "doživotní" na kolik tak vyjde železárna ? na 20-30 ?k tomu benzínu bohužel bych s výběrem nezůstával jen u koncernu

ale i tak repas PD hlavy je za cca 7 a je "doživotní" na kolik tak vyjde železárna ? na 20-30 ?

Takže tyhle věci bych tak nehrotil, jestli mají nějaký problém s náběhem výroby, tak to určitě šikovný boleslavský kluci nějak vyřeší, tyhle zaručený zprávy si pamatuju už z dob favorita

A těch novějších 1.8T s Tiptronicem je žalostně málo.

ted už vychází dobře jen benzíny 

Počkej tak 10 let jak tady bude Jarda velebit O2 možná i O3 jaký je to super auto proti těm novým sráčům

A taky O1 se tak nějak dokáže rozpadat průběžně, že tam třeba nefunguje nic z výbavy, ale jízdy neschopný je to jen výjimečně, což se o O2 říct nedá. Zejména co se týče porovnání počtu havárií motorů.
Když otec zaparkuje uprostřed dvora s feldou, tak si vždycky dlouze rozmejšlím je snažší ji složitě obcouvat nebo se s tou mrdkou bez serva prát a přeparkovávat to.

) a socialni O2 1.9 TDi, tak vidim propastnej komplexni rozdil. Snad jedinej parametr kterej se mi libi u Bory vic je vzhled a design nekterejch veci. A nemyslim si, ze by to bylo stavem...
Mám klasiku 280 mm ATE/ATE Ceramic + bubny, kde nevim co je. Na takový to běžný přibrzdění to funguje velice dobře, zlehka a snadno se to dávkuje, většinu toho ubrzdim jen v takovým tom vaklu posilovače. Ale jezdim economy mode. Samozřejmě s plným autem když budu brzdit ze 130 z kopce, tak se do toho bude muset člověk opřít víc, než do větších kotoučů, to přiznám bez mučení.
Na 120 to ale začlo fungovat až po výměně posilovače a komplet zadku kromě bubnů. Octa takhle brzdí od koupě.
Ale historie to je, hydraulický servo, který je dneska vhodný vlastně pro kulturisty, řazení jde zlehka jako u všech VW s lanama z té doby (nechápu co pokurvili že v posledních generacích škodovek to jde mnohem hůř), Maxidot má viditelný kostičky, rádio nemá AUX, vlastně krom FM a CD nemá nic, na tempomatu nevidíš, že je zaplej a kolik je na něm nastaveno, na dveřích jsou kolíčky a zámky dělaj kravál jak když se zamyká cela. 
Ale nemám úplně typickej kus O1 dnešní doby no... 

proslo to? kdyz nebrzdi?

nebrzdí to, nejede, ale přitom to s těma úzkejma pryžema hrabe líp než bi tdi
Ale možná to u týhle bylo i stavem, a to jsem do toho dal i svojí baterku aby to mohli na lince aspon chcípnout
Ulepený ruce od toho rozdrolenýho volantu mám ještě ted, hroznej hegeš

tedle jeste tece vosk z patych dveri, to me tekl u te moji, kdyz jsem ji koupil pred 10 lety