To už je dvoutakt s odděleným mazáním.

Jinak na 9-5 nám to taky bere - cca litr na 4 tisíce. Radost z toho nemám, ale chuť řešit to taky ne, leda by to dramaticky narostlo. Jen trochu zklamání, předchozí nebrala vůbec (proto jsem to taky u týhle zachytil úplně na poslední chvíli - nebyl jsem vůbec zvyklej pravidelně kontrolovat), ale tam už ty kruhy byly v minulosti dělaný. Od dob 120GLS první auto u kterýho to musím hlídat 

narozdil od krouzku...

to je divne, nekdy se otevre kousicek pred cervenym a az jak se to dostane do chladice, tak sepnou vrtule, jindy se otevre uz nekde na 90st. normalne, je docela nizko, tak i ten vliv zavzdusneni moc nepredpokladam..

jsou nejake prisady na uvolneni stiraku - nezkusit to? (s tim zkusenost nemam, ale taky bych zkusil do 1.6) a pak jeste vymenit gufera... Pokud davas kvalitni vzduchac a olej, tak by valcum nic byt nemelo.

-> Tuner#2: Vzhledem k tomu že to ten olej takhle bere, potřebuješ to v podstatě "jen" snížit na únosnou mez dolívání. Určitě potřebuješ vyšší viskozitu za tepla. Tj, xW/50. _dávat tam z fleku 10W/50 bych asi kvůli studeným startům a kratším jízdám nedával - zkusil bych něco v 5W/50.

jestli to udelaji kvalitne, tak je sam pujdu pochvalit
vpodstate vse na napravach i puvodni tlumice jsou ko, komplet brzdy, spojka, go prevodovky, chtel jsem dodat vyhrev sedacek, ale to mi bylo zamitnuto, klimu zkouknout a doplnit

v nasich krajoch...

mohl jsem jim nechat i tu packu, ale...

Čím je člověk starší, tím hůře vidí za tmy. Začíná to klidně už kolem 30ky a pokud nosí případně ještě brýle na dálku, tím hůře v této kombinaci snáší ani ne tak tmu, jako spíše šero, lesní strobo apod. Já osobně si u xylofonů nemohu zvyknout na to přesné ohraničení světla, kdy oproti projektorům nebo dobře navrženým heligonům je málo světla okolo. Nejmarkantnější je to asi v polích a nebo při průjezdu lesem. Přijde mi, že na tu srnu máš méně času, než když ti jde okolo i trochu toho rozptylového světla. Poznat je to i u nadsilničních reflexních návěstidel. Za tmy zas tak často nejezdím, ale troufnu si říci, že dříve jsem je mě nasvícená odrazem mnohem dříve.