Tak mi sežeň Feldu v top stavu za 15. Beru. Za GLX se servem dám i 20

-> Jarda: Ono je to o tom že lidi v týhle cenový hladině to ani neřeší a rovnou dávají likvidovat což je škoda. Na druhou stranu to chápu, kvůli pár tisícovkám to pak prodají debilovi co to nepřepíše, naseká pokuty atd
Já to už neřeším, na kšeft to není, max když je vyloženě poptávka. Naposled jsem se tady pokoušel prodat nějakýho favorita bez kapky rzi za 10t a každý chtěl 10 dalších fotek a pak jestli bych to nepřivezl do Ostravy a podobně, tak jsem se na to vykašlal a šel do hutí...

, vse je vyhnile a lidi se mi chlubi dost pohnilejma feldama, co koupili za 15 (sice nekdy to neni videt na prvni pohled), jinak bych neopravoval tu svou.. nikdo ji s lpg nechtel za 7, tak do ni deset dam a 4 roky nim. vydrzi jezdit

RS si myslim, ze fakt dolu nepujde... levna RS tak leda z GB a to jsou socky, volant by mi ani nevadil, ale vybavu to nema

na muj najezd max 20tis./rok, kdyz mam sluzebni to uplne staci, ale 15 bych taky radeji, todle je tak tvrde... jenze RS brzdy :/

přijde mi to jako zimák který má po stranách letní vzorek 

. Na fabii to bylo lepší, taky byla menší a lehčí a dle mě podvozkově lepší. Co tam přesně je za značku a typ už nevím.

Takže Sob má teď čerstvě sadu Michelin CrossClimate+, už jsem na to přehazování kvůli pár sněžným dnům v roce neměl náladu.
Každopádně při tom nájezdu co uvádíš by to bylo řešení z kategorie "na 10 let klid" - a ušetřil bys si šaškování 2x do roka s přezouváním.